Video:- Valencia vs Real Madrid 1-4 – Highlights & Goals

124

- Advertisement -

Real Madrid heeft zich met een ruime zege bij Valencia goed hersteld van de midweekse blamage in de Copa del Rey.

De Madrilenen werden thuis tegen Leganés met 1-2 uitgeschakeld in de kwartfinales van het Spaanse bekertoernooi. Drie dagen later moest de ploeg van Zinédine Zidane, op wie de druk steeds meer toeneemt, zich zien te herpakken tegen Valencia. Gezien de ranglijst (Valencia staat derde, red.) zeker geen eenvoudige opgave.

Real nam in Mestalla na een kwartier de leiding toen Cristiano Ronaldo een strafschop mocht nemen. De Portugees werd in het penaltygebied onderuitgehaald door Martin Montoya. Ronaldo liet deze buitenkans niet onbenut: 0-1. Ruim twintig minuten later ging Montoya opnieuw in de fout en veroorzaakte hij een penalty met een duw tegen Karim Benzema. Ronaldo schoot ook deze keer raak.

Na rust dacht Valencia ook twee keer recht te hebben op een strafschop, maar de 1-2 viel uiteindelijk vanuit een hoekschop. Santi Mina bracht met zijn rake kopbal de spanning terug in de wedstrijd. Doelman Keylor Navas hield Real vervolgens op de been met een redding op een schot van Dani Parejo.

In de slotfase kon Real het duel beslissen via Marcelo, die afrondde na een combinatie met invaller Marco Asensio. Toni Kroos maakte er daarna zelfs nog 1-4 van. Real Madrid blijft vierde, maar Valencia heeft nog maar twee punten voorsprong. Het team van Zidane mag bovendien nog een wedstrijd inhalen.

Hit Download And Watch After:-

DOWNLOAD VIDEO HETE

Source © www.Pressloaded.com

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.